Lauantaina olin niin innostunut pyykinpesuaine -mainoksesta, että missasin täysin hyvvännäköisen miehen. vittu.

Lauantaina myöskin (kerrankin!) vedimme erittäin kohtuudella viinaa, ja olimme erittäin kohtuullisessa humalassa. Ihanat Bäkkärin kanta-asiakas miehet oli olleet Bäkkärillä ilmeisesti jo perjantaina, kun lauantaina niitä ei näkynyt. Paljon yhtään. Onneksemme törmäsimme kuitenkin privabiletuttuumme neiti Blondiin ja hänen mieheensä.

Blondin mies on Flirtti, ja neiti J kuiskutteli (tai huusi) ja kiehnäsi sen korvassa aika paljon. Sanokaa mun sanoneen, että ne panee viimeistään Radio Rock Risteily kolmosella, jonne Blondi on tulossa miehensä kanssa. Tai sitten ne panee heti, kun Blondi lähtee ouluun leikkimään neiti yliopistolaista ja Blondin Mies sattuu samaan paikkaan meidän kanssa. Paha muuten, kun Blondin mies on semijulkkis.

Lauantaina teimme myöskin sääntömuutoksen ! Tästä lähtien varatuista miehistä saa 1,5 x pisteet, eli saman verran kuin samasta sukupuolesta. Varatun julkkiksen paneminen on siis tästä lähtien enemmän kuin kannattavaa. Cool.

Sunnuntai meni sohvan pohjalla paljon pienemmässä krapulassa kuin yleensä, ja päätettiinkin, että aletaan vetämään enemmän kohtuu lärvejä niin näytetäänkin paljon ihanemmilta. Luullakseni :D

ei muuta sanottavaa. inspiraatio nolla. yhyy.