Odotan jo NIIIN innolla viikonloppua, että ette usko. Tosin, tiedän, että tulen olemaan hyvinhyvin humalassa, ja morkkiksenpoikanenki saattaa huonolla tuurilla iskeä, mutta tiedän myös, että on kaks loistavaa keikkaa. :) Ja näkkee täydellistä miestäkin. Tosin, oon törmänny pienessäsuuressa mielessäni suureen ongelmaan; Mää olen kunnioitettavan 178,5cm mittaisena + koroilla aivan hirveä amatsoni noin 172cm pitkän täydellisen miehen vieressä. Ja eikö miehiä yleensä haittaa, jos nainen on joku jättiläinen? (HUOM, ei leveyssuunnassa kai ainakaan)

 Töissä on meneillään kossukisa, joka me J;n kanssa viedään, joten viinamäärä tulee olemaan tolkuttoman suuri (n. 2litraa kossua ja pullo viintä). Mutta ei se haittaa, kyllä me juoda osataan, ja voihan toki olla vaikka jatkotkin ja niiiii... ;D

Ja asiasta seittemänteen, ystävällisesti kysyimme neiti I;tä mukaan "pistepörssiin" ja I kieltäytyi, ja kertoi myös, että minä voitan kisan, koska en halua hävitä moisessa asiassa. Mistä lähtien mää en halua hävitä mun seksipartnereitten määrässä? Ehkä alan harrastaa vain kimppakivaa, ja saan superpisteitä, tai julkkiksia.. Ja sitä paitsi, vaikka tykkäänkin yhdenillansäädöistä, eli toisin sanoen sitoutumattomasta seksistä, en mää mikään koko kylän pyörä ole ! Ja kyllä määkin haluan löytää äkkiä seuraavan Mister Rightin, ja viettää kivoja viikonloppuja suurinpiirtein halaillen. Ja oi, miten ihanaa oliskaan viettää jonkun ihanan miehen (kuten täydellisen miehen) kanssa joku mukava kylpyläloma jossain... Miksi olen niin ristiriitainen, että haluan miehen, mutta haluan muitakin miehiä? Paitsi ! jos saisin täydellisen miehen, en haluais enään ketään muuta. Tai niinhän sitä ainakin luulis.