Eilen maisteltiin taas neiti J;n kanssa alkoholia - paikkana yllättäen lempikantabrenkkula. Paikalla muutamia tuttuja kantiksia - Fruide mies, herra P sekä se ihana harjottelijapoika, joka me ollaan nimetty uudestaan, jota en kuitenkaan mainitse, koska oon tainnut pari kertaa huudella että kirjoitan Blogia, ja koskaan ei voi tietää kuka tänne eksyy...

Istuttiin taas Fruiden kanssa samassa pöydässä, neiti Baarinpitäjä virnuili jälleen ja eräs XL-kokoinen kohta neljäkymmentävuotias naikkonen kävi kuumana fruideen. Fruide ei lämmennyt. Ja minä en ollut mustasukkainen, mitä neiti J yritti vihjailla. Koska lehtimyyjä ei näköjään omista lomaa, myin siinä sitten ohimennen fruidelle lehdenkin. Peräti kahdeksi vuodeksi.

Herra Baarinpitäjä oli hyvällä tuulella, herra P ja harjottelijapoika taasen naureskelivat neiti J;n perjantaisille toilailuille. Jostapa J;llä tulikin mieleen, että Epäreilua, kun ne aina nauraa meille ja me ei ikinä päästä nauramaan niille. Ja siitä se ajatus sitten syntyikin - perjantaina meillä on vapaapäivä ja herra P sekä harjottelijapoika tulee meidän kanssa juomaan torstaina. Melkein pelottaa, että tuleeko siitä jotain eivoikäydäkantabrenkkulassa -morkkiksia, mutta ei se haittaa Viimeinen Kesä oulussa. Yhyy.

Herra P soitti _kokoajan_ meidän toivebiisejä, ja on ihan selvästi rakastunut meihin koska oli Niiiiiiin maireana että oho. Sori neiti I , saat sä oikeasti pitää sen herra P;N ;)

Neiti J pakotti mut juomaan neljä Snapsia kymmenessä minutissa, ja kuten arvata saattaa, jopa minun kokoiseni Amatsoni päihtyy siitä, varsinkin kun pohjalla on muuuuutama muukin juoma. En kuitenkaan päihtynyt liikaa - ja löysin itseni pussailemasta jotain Hipin Retkua terassilta. Neiti J ei muka nähnyt, niin pisteitä ei tipu. Mutta, eräs päivä tällä viikolla pussailin kuitenkin jotain toista todella ällöttävää hipinretkua - ihan vain saaddakseni yhden pisteen.. Ja taisin sanoa sen sillekin. Harjottelijapoika on varmasti saanut musta ja J;stä mitä mahtavimman kuvan.

Ennen baarin sulkeutumista vaihdoin herra P;n kanssa numeroita, että voimme torstaina olla yhteydessä juomishommista. Söpöä. Koska meidän lempikantabrenkkula kuitenkin sulkeutuu kahdelta, matkaa jatkettiin baari A;han. Ei muistikuvia. Ja sitten HM;ään, ei hirveästi muistikuvia. Josta jonon ohi taksiin ( juu oltiin just Ne kusipäät ja mulla oli punaset kengät), ja mun tykö läskeilemään ja nukkumaan. Tänään ollut elämääkin pahempi krapula ja muistikuvia on pitänyt hirveästi hakemalla hakea.

 

Mutta +1p Jeeeee.