Palatakseni viime viikonloppuun - ja erääseen baariin, jossa olimme - törmäsin erääseen pussailukaveriini. Hän kertoi jo silloin olevansa varattu, ollut jo 6-vuotta, ja kyllä Helemiä silloin hymyilytti, kun oli muka parempi kuin sen miehen Mussukka. Nooo, perjantaina tämä samainen pussailukaveri oli sattumoisin samassa baarissa kuin minä - ja voi sitä kauhistunutta ilmettä kun Neiti Maailman Omistaja Helemi paukkasi paikalle. Sen miehen kasvojenväri vaihtui paloauton ja lumen välillä - ja se mies näytti lähinnä siltä että tukehtuu juomaansa - sattui nimittäin olemaan naishenkilö mukana, kenties juuri se pussailulla silloin, kuin monesti muulloin muuten, petetty tyttöystävä. Olisin voinut, ja toisaalta halunnut, (koska pettävät miehet ovat ääliöitä) istua heidän pöytään, tervehtiä nätisti hymyillen ja kysellä kuulumisia. Mutta, koska omistan jonkinverran empatiakykyä, en ollut niin ikävä. Mutta se mies, raukka oli NIIIN paniikissa kun tulin, että melkein säälin enemmän häntä, kuin sittä tyttöystävää.

Pitääkö petetylle kertoa totuus? vai onko noinkin pitkän yhdessäolon jälkeen turha rikkoa kerrytettyä luottamusta? Jos olisin kertonut, se nainen olisi haukkunut minut huoraksi, koska niinhän se menee, oma mies/poika -ystävä diipadaapa ei ole syyllinen - vaan se toinen nainen - hän on tehnyt väärin ja plaaplaa, ihan kuin neiti hän joka on jotain tehnyt, välttämättä edes aina tietää.

Mutta, uskon, että edellä mainitussa tapauksessa Nainen tiesi miehen olevan muihin naisiin menevä - hän näytti petetyltä (ja rumalta) , mutta myös siltä, että Minä Olen tässä nyt MINUN miehen kanssa, älkää kanat edes katsoko tänne. Never Know...