neiti J tosiaan eilen vähän postaili, neiti I oli sitä mieltä, että sen ei kannata enää... Mun mielestä tuo oli tuollainen hauska lisä tänne :)   (kts. eilinen merkintä)

 

Eilen istuttiin baarissa - maanantaihajotuksen kunniaksi - ja ollessani savukkeella patiolla (=terassilla) herra J baarista A saapuu paikalle. Katoin, et ei Perkele, ompa tutunnäkönen mies - ja sitten mun hälytyskellot alko soittelemaan tahteja ja aloin hätääntyneenä etsiä neiti J;tä. Se nukutaanbaari-illanjälkeenvierekkäin Helemin sängyssä -mieshän se on. oli. on.

Neiti J pakeni tilannetta loistavasti puhumalla puhelimessa neiti A;n kanssa, ja leikki, että ei muka edes hoksaa Herra J;n saapumista. "A;lla on vitunmoinen kriisi" Herra J kuitenkin näytti olevan naama niin norsunpimperolla, että pakotin neidin lopettamaan puhelun ja juttelemaan tämän herrasen kanssa.... (Olin niin kettu, että HALUSIN VÄLTTÄMÄTTÄ TIETÄÄ A;N KRIISISTÄ, jota siis ei todellakaan edes ollut) Ala-aste kuvioissa jälleen. Mutta juu.

Siitä ei seurannut mitään hyvää. Ensinnäkin - me lähettiin - sen ihanan harjottelijapojan nähden tämän neiti J;"n miehen" mukaan....jolla oli myös Veli mukanaan. ja mentiin.............jännitys tiivistyy................... IHAN VITUN KUSISEEN PIKKU RÄKÄLÄÄN. Voiperkelevittusaatanavittu, vaikka oon kuin kännissä ym, niin mää en IKINÄ oo eksyny nuihin ainakaan keskustan baareista - ja mitä mitä mitä mää teen eilen !!!! EKSYN SUURINPIIRTEIN SELVINPÄIN. Omg !"! "()"#(?"`=¤#")=#)!=" ja sillai.

No eihän siinä mittään - mää sain juomaa naamani eteen mieli parani hieman - ja olin hiljaa. Pojat pelas biljardia - ja oli hiljaa. Jossain vaiheessa pelintuoksintaa neiti J sanoo mulle, että "Herra J aika ihana oikeastaan, ota sää Helemi tuosta sen isoveljestä itelle mies nii mää otan tuosta herra J;stä". Kuulehan J, aamenhalleluja ja sillai, mutta ei ne oikein ollu meijän tyyppisiä :) Sun känniset silmät halus vaan PANEMAAN, ja mää tiiän sen.

 

Ja tästä päivästä, heräsin SEITTEMÄLTÄ, puhuakseni Korstolle. Mikä ihastus?

 Ps. Mua kosiskellaan pornoleffaan.... :) Tarjosivat siistiä miestä ja hyvää summaa, saa nähä mihin päätökseen tuun. Olishan se ihan siistiä. toisaalta ei olis yhtään...

pps. viimesin ei liittynyt mister korstoon mitenkään :)