Minusta on tullut horoskooppiriippuvainen. Miksi? Miksi?! Ensinnäkin, luonneanalyysi Jousimiehestä, joka siis olen, osuu liian hyvin kohdalleen. Hyvin henkilökohtaisesti vieläpä. Ja uskonkin jossain määrin horoskooppeihin, mutta mitä tämä on? Eilen puhuessani neiti J;n kanssa puhelimessa lueskelin hänelle hänen horoskooppinsa, samalla kun tarkastelin omaani.. Tänään töissä luin Seura-lehden horoskoopin, alkaen viime perjantailta, päättyen tämän viikon perjantaihin, siinä mainittiin mm. että hankin tarpeellista tavaraa kotiini. No jumalauta, lauantaina tosiaan ostin sohvan ja pyykkikoneen. Ehkäpä jopa pelottavaa. Tämän päivän horoskooppi kuuluukin; 

Omalaatuinen asia tulee vastaasi. Ihmettelet itsekin, mihin suuntaan elämäsi on menossa. Kyseessä on hyvä juttu, erittäin hyvä, et vain voi uskoa hyvää tuuriasi.

Ja sitten keksinkin; Haluan nähdä paremman huomisen. Ei sillä, ettenkö nyt olisi ihan kohtuu tyytyväinen elämääni, mutta haluan mukatietää ennakkoon, että juu, kyllä hyviä asioita tapahtuu. Harvemmin nimittäin nuissa päivänhoroskoopeissa sanotaan mitään suorastaan huonoa. Aina on hyvää tulossa, hyvä huominen, hyvä tämä päivä, hyvä eilinen ja parempi huominen. Tämän päivän horoskooppi? Mitä sitten tapahtuukaan, jossain mieleni sopukoissa ajattelin heti, että Mister Perfect tai Korsto liittyy jotenkin mun tähän iltaan tms. Mutta, enhän mää jumalauta usko tuohon oikeasti itsekään, ainakaan siis siihen, että jompikumpi edellä mainituista herroista tupsahtelis mun elämään tänään. (paitsi korkeintaan kaupassa vastaan :D) Mutta on kiva uskoa. Leikkiä, että on tulossa hyvin tärkeä ja jännä päivä.