...neiti H ja neiti J, ja vitun paska Kuopion reissu. Oli tosiaan paska reissu, mutta sentään helvetin hyvä keikka by Mister Perfectin bändi, ja me, ja kaks MUKAFANIA, jotka ei ollu koskaan nähäny koko bändiä ja pomppi keikan mukana niinku idiootit. Oli myös tilanne, että herra V, kyseenomaisen bändin laulaja halaili kaikkia. Halas neiti J;tä, niitä idiootteja, mutta kas kummaa neiti Helemi jäi välistä. Ei se mittää, meikähän on turha kaluste vissiin : DD

 MUTTA MIKSI VITUSSA KAIKKI BÄNDIN JÄTKÄT ON TÄNNÄÄN SEN TOISEN IDIOOTIN KAVEREITA?? Niin miksi. Ai, varmaan ku neiti J ja H oli muka niin kännissä, että ei päässy sinne yhteen baariin, mihin kaikki bändin jätkät meni !!! Jaa, no soitteliko ne seuraavana aamuna, ku olivat kuulemma kaikki juomassa? Eipä vittu kuulunu yhtään mitään, varmaan piti soitella niille IHANILLE UUSILLE fanitytöille. Saatana.

Taas on semmonen olo, että se on ihan sama ollaanko minä ja neiti J missään, kun kuitenki on jottain uusia turhia ihmisiä jotka mennee loppuenlopuksi meideän edelle. Huorat perkele. Niin, ainiin, minähän se huora oon ihan ylleisesti (vaikka en olekaan pitkään aikaan ees harrastanu seksiä), mutta sen näkösiä oli ne uuet fanitytötki. Pirihuoran näkösiä oikeestaan, näin asiaani tiivistääkseni.

Mutta, KIITOS VITUN JUMALAN Mister Perfect ei tykkää sentään siitä mukaluksuspirihuorakoksuhuorasta, MUTTA, MISTÄ SITÄ TIETÄÄ, VAIKKA NE UUET FANITYTÖT ON SEN IHASTUKSEN KOHTEITA. 

Aaaaaaah, mikä ihana vitutus maanantai ft. brenkku, haistakaa kaikki mukafanitytöt ja leikkihuorat vittu.