Olen nyt taas iloinen siitä, että kirjotan tätä blogia. MULLA ON NÄKÖJÄÄN 12PISTETTÄ, eikä vain 11. Eli neiti J johtaa mua kuudella pisteellä, ei seitsemällä. (kyllä tämä on merkittävää) niin, olen siis saanut pussailupisteet Fruidesta (se varattu vakiobaarin vakioasiakas), ja siitä vitunkaheksantoistaveejyväskyläpojasta mestassa, ja ne julkinenpaikkapanemis -pisteet Korstosta. Hyvä (?) minä. :)


Olen tässä pohtinut pitemmän aikaa ulkonäön merkitystä seksikkyyteen. Monet tuttavani (ja minäkin ajattelen) ajattelevat monesti, ettei esim. rumaa & lihavaa (tai jompaa kumpaa) panisi, mutta jotkut tuttavani väittävät, että komeudella tai kauneudella ei siihen ole niinkään merkitystä, vaan sillä miten ihminen "kantaa itsensä" ja asennoituu elämään, millainen olemus tällä henkilöllä on. Itsehän en ole sellainen - no normikauneusihanteiden sisään ahdettava pikkutsirpula, vaan enemmänkin no Pitkä, normaali, ehkä jopa näyttävä.. Enkä muuten pidä itseäni mitenkään huonompana tästä syystä. Ja varmasti on ihmisiä jotka ajattelevat, että hirvee pallero amatsoni hyi kukaan varmaan ikinä pane. Mutta myös niitä, jotka pitävät jostain ulkoisesta ominaisuudestani.

Käytännössähän tämä meinailis sitä, että esimerkiksi joku Ihana herra bokserimalli voi siis jonkun mielestä olla vallan Epäseksikäs, jos olemus on ylimielinen ja itserakas. (kuten monilla yleinenihannekomeilla muuten mielestäni on). Mutta toki asiaan vaikuttaa tunteetkin - jos oot ollu 30 vuotta naimisissa, ja miehes (tai naises:D) kaljuuntuu, niin kyllä varmaan pidät sitä silti jollain tasolla seksikkäänä. Vai? Tai eiköhän siinä vaiheessa olla niin yhteenkasvettuja (?:D), että pidetään toisista ulkoisista "virheistä" huolimatta, ja pidetään sitten vaikka luonnetta seksikkäänä.

Mikä vittu siinä sitten on, että yleisesti ajatellaan, että ne sopivan podatut ja ruskettuneet miehet on seksikkäitä? Kyllähän asiaan varmasti vaikuttaa se, että eipä näy naapurikuppilan kanta-asiakkaita bokserimainoksissa, tai muutenkaan mainoksissa, tai elokuvissa. Paitsi elokuvissa, NIISSÄ TOKI, Niinä säälittävinä ressukoina jotka katsoo vierestä kun Solariumhirmu iskee kaikki kuumimmat tsikut. :D En toki väitä, etteikö ne no, solariumhirmut kiehtois munkin silmää, mutta kiehtoo moni muukin, sellainen mikä tuskin kiehtoo kovin monia muita.

 

Mutta, alastomansuomen kaikenmaailman kommentteja selatessani totean, että minkätahansa näköinen nainen tai mies on ainakin jonkun mielestä seksikäs.