Juhannus; ah, se ihana ryypätään vitusti pidennetty viikonloppu. Mutta: ah, musta ja neiti J;stä on tullu nössöjä -> me ei enää näköjään jakseta juua ku yks päivä, poikkeusta nimeltä provinssi lukuunottamatta.

Perjantaina dokattiin. Kantabrenkkulassa. Ylläri. Meininkinä välillä ala-aste, kun meidän J;n kanssa piti riidellä yhden neidin ja yhden herran kanssa. Syy täysin typerä.Herra CC oli vittupäätuulella, neiti H oli kännissä. Neiti JU oli piristämässä meidän iltaa. Ja kun mikään muu baari ei ollu auki määränpäänä Onnela. Hyivittutaas. Maksettiin vielä 15 euroa sisälle siihen hirvitykseen, ja juotiin vaan yhet teQilat ja lonkut. Nössöt. Edettiin taksilla kahdestaan mun kämpille - ja vannottiin, että lauantaina juhlitaan paremmin. Vitut. Nukuttiin vaan ja läskeiltiin. Tylsäätylsäätylsää.

Kyllähän sitä piti taas tehdä kaikenlaista; piti mennä mun mökille. piti nähä Mister Korstoa. piti mennä kalajoelle. piti. piti. piti. piti. piti. piti. Saatana. Se on se, että kun suunnittelee jotain, mihin ei esim ole pakko ostaa lippuja, ei saa koskaan mitään aikaseksi. Ei koskaan, nimimerkillä pitäny esim. mennä mun mökille n. viistoista kertaa.

Se siitä.