Se oli toissapäivänä, kun ytävätäreni ja minä puhuttiin siitä, kuinka Täydellisen miehen pitäisi liittyä Facebookin kuolettavan ihastuttavaan maailmaan. Ja tattatatattaa ! Tänään se oli tehnyt sen. Ja muuten, se ei ollut ainut juttu mitä on puhuttu ja se on vain yhtäkkiä toteutunut. Hemmetin pelottavaa.

> Pohdittuani asiaa pitkään, tajusin, että hän ei astunut kahvilaan (ja sitä kautta elämääni) sattumalta. Sillä sielut sopivat tärkeimmistä kohtaamisistaan jo ennenkuin ruumiit tapaavat.>

Uskon oikeastikin siihen, että kaikki kohtaamiset ovat tarkoituksellisia, olivat ne sitten hyviä tai huonoja, mutta millä tavalla tuottaa päänvaivaa varmaan itse kullekin. Kenelle oli tarkoituksellista kävellä juuri silloin ja silloin täällä ja tuolla, ja saada puukosta kylkeen joltain randomilta? Tai oliko tuttavani tarkoitettu kohtaavan parhaanystävänsä tappaja silmästäsilmään kadulla? Kuka niistä kohtaamisista hyötyy, vai hyötyykö kukaan? Sairas arpapeli, vaiko tarkoitus kasvaa ihmisenä? Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan..

 

Allekirjoittanut päättää haastaa itsensä hankkimaan MIEHEN itselleen (ei miestä), vuoden 2010 aikana. (siis toki mieSTÄKIN, mutta niin) ETTÄ MIESYSTÄVÄN, jos kauniisti ja selvästi halutaan asia ilmaista. Oletko mukana?