Perjantaina aloitin juomisen jo kolmelta iltapäivällä rakkaan neiti J;n ja rakkaan pomomme kera. Oli oikein mukava pitkästä aikaa olla pomon kanssa liikenteessä, edes se muutama tuntia, puhuttiin meijän reissuista ja töistä ja naurettiin ja oli loistavaa. :) Sitten pomo eteni kaverinsa, joka muuten on monesti lirkutellut mulle, 40-v synttäreille Kempeleeseen ja sitten YLLÄTYS, me J;n kanssa edettiin lempikantabrenkkulaan jossa meitä ilostutti mm. herra täydellisen porukat. Joita vähän huoletti meidän helsinkiin muutto.

Illan päälle Neiti J halusi mennä katsomaan yhtä bändiä baariin johon mulla sattuu olemaan porttari, niin jäin sitte kantabrenkkulaan kiskomaan Viski-Colaa Jack Danielsilla ja J meni keikalle LL-baariin. mää en oikein muista mitä ite tein sillä aikaa. Muutaku että pussailin ja lirkuttelin ärsyttävää DJ poikaa, syy yllättäen tuntematon. Hupsista saatana.

Neiti J saapui kantabrenkkulaan siinä yhden aikaan takaisin, mukanaan ihan ihastuttava rokkarimies. Se rokkarimies oli joku kitaristi, ja tsekkailin tuossa, että sen bändin rumpali on ihan pantava yksilö myöskin. Juotiin siinä sitten vähän ja poltettiin röökit patiolla, ja sitten J anoikin jo "lupaa" lähteä panemaan rokkarimiestä. No, annoin tietty "luvan" ja J lähti hotelliin panemaan rokkariaan (joka on muuten vantaalta ja vie meidät baarikierrokselle stadissa) ja ite vaihdoin baaria, käsipuolessani neiti T.

Kello oli jotain kahden aikaa, ja neiti J tuli takaisin panemisreissultaan baariin ja mää ihmettelin sitä suuresti. Oli ollut hyvä pano ja siinä samassa joku 38-vuotias ällötys iski vastanaineeseen J;hin silmänsä, ja jatkohommia tuli ihan mullekin asti. Ei paljoa muistikuvia jatkoilta, mutta J pani sitä ällötystäkin, eli +10p ja mää nukuin neiti T;n kanssa vierekkäin. Että juuuu, nappivalintoja munki seksielämän ylläpitämiseen vaikuttaa täydeltä lepakolta.

 

Lauantaiaamuna heräilin jatkoilta, puhalsin 1,5 promillea, join paukun ja oksensin. Join. Oksensin. Join. Oksensin. Söin. Oksensin. Join. Oksensin jne...  Eli äitiki olis ollu perkeleen ylpiänä - nyt pitää rajottaa oikeesti tuota viinankiskomista.Tai pitäis. Nyt on se klassinen voisin olla selvinpäin seuraavat viiskuukautta vaihe, mutta eeeei, läksärit ja kaikki tulossa.

Mutta, koska viimesiä viikonloppuja viedään, eihän me lauantai-iltaakaan selvinpäin oltu, nukuttiin eilen vaan muutaman tunnin päikkärit ja lähettiin baariin takaisin, mutta siitä lisää myöhemmin ! :)