Mun piti kirjoittaa teille mun provinssilauantaista, mutta mulla ei oo mitään sanottavaa?! :DD

Käytiin kattoo DE, Sonata ja meidän tulevat aviomiehet Reckless Looooove<3. Recklessin pojat oli niin perkeleen ihania, että ei oo varmaan toisia. (Helemi 12-v täällä taas kirjottelee artisti-ihastuksista) Oltiin kännissä, Sekoiltiin ja ööh, siinäpä se. Meillä oli aina neiti J;n kanssa yhtäkkiä jotain miehiä aina - mutta sitten me jätettiin ne aina jonnekkin matkanvarrelle puolivahingossa. Syy: Tuntematon.

Joskus lauantaiyönä oltiin vetämässä jotain läskiruokapaskaa naamarii ja joku mies liittyi meidän pöytään - ja sammui neiti J;n jalkojen väliin. Oikein sulosta. Sitten sitä vähä läpsittiin siinä, ja se heräsi, pussasi J;tä ja lähti (+1p) siis J;llekin. Tosin - kyse oli aika pienestä pusuilusta, niin se on vähä kakspiippunen juttu tuleeko pisteitä - mutta kun J ei muista mun perjantaipussailua, niin se sai sit ne pisteet ja mää sain ne perjantaipisteet. Sovittu juttu. =)

Lauantaina juttujen taso kulki akselilla Pillua, Kyrpää ja Persettä - puheiden laadun takasi telttanaapurit ja me... "kerran ku diipadaapa". Neitsytpoika naapurista on neitsyt sen takia, että kerrankin kun sitä oli tullut iskee joku nainen niin se oli sanonu sille, että onko se saanu sähköiskun kun sen tukka on noin. Ja nytki sillä oli ollu joku eukko jonku aikaa pyörimässä - sille se oli tuumannu, että Mitäpä Hirviö. Ihime ettei ollu saanu litsaria.... :D

Siinäpä se lauantai sitte tais ollakki.

 

Takasin nykypäivään - istun baarissa, Mister Korsto sotkee edelleen ajatuksia ja töissä oli hirviää.