Alan itsekin ihmettelemään mieleni monimutkaisuutta. (koska ihmismieli ei ole toimiessaankaan yksinkertainen, on se sotkuisena entistä kauheampi). Niin, ja tämä ajatus johtuu toki siitä, että Mää yksinkertaisesti luulen voivani päättää kaikenlaisia asioita; "mää nyt haluan sen miehen, niin unohan tän miehen, ja mää nyt Tänään hankin miehen ja sitten kun tämä mies sitä, niin voin kuitenki tehä tätä". Niinno, viimeisin villitys on haluta TK, niin unohtaa Herra Korsto... Juuh. No, eihän se nyt oikeastikaan varmaan ihan nappiin mene.

Ensinnäkin, mää en osaa ilmeisestikään pelata mun omaa lempipeliäni Ihmissuhteet & Miehenhankinta lainkaan. "mitä mää sanon sille?", ku entä jos se sitten sanoo niin ja näin ja noin. Tiedän pelkääväni, että mulle sanotaan, että HEIPPA EI KIINNOSTA. Mutta miksi? Oon tottunut nielemään kaikenmaailman haukut silmiä räpsäyttämättä ja ilmaisen yleensä aina mielipiteeni kaikesta erittäin suoraan, noooh, miksi helvetissä se on sitten muka niin hankalaa ilmaista jollekin miehelle, että Heipodei, mää vähä tykkäilen susta.

Ja tämän kaiken kirjoitettuani mietin, että naurattekohan te lukijakullat, että Ei perkele tuo Helemi on oikiasti ihan sekopää. Lohdutan teitä, musta itestäki tuntuu aika pitkälti samalta aina joskus.

Mutta, mitäpä sanoisin TK;lle ilmaistakseni kiinnostukseni?