Tytöt on nyt sitten stadilaisia.

Torstaina ilostutettiin helsingin yöelämää PRKL;ssä, ja uhottiin, että me kyllä osataan juoda ja pyydettiin niitä hankkimaan hornaa, niin meistä tulee kanta-asiakkaita. (nyt toivon ettei kukaan PRKL;n työntekijä lue tätä :D) Vejettiin vahingossa hirviät perseet, neiti J oksensi texasin patiolle (olkaa hyvä työntekijät), snägärin kautta kotiin taksilla, jossa minä sanon osoitteen sillai, että jos se nyt olis vaikka mannerheimintie 5 b 145 että MENNÄÄN MANNERHEIMINTIE 145 B... Onneksi neiti J korjasi :D ja muistikuvia ei kotoa sit enää olekaan...

Aamulla hirveä krapula, joka me päätettiin olevan ei yhtään hirveä krapula - ja mitä vittua se toimi?!!?
 

Perjantaina meidän ei pitänyt lähteä mihinkään, mutta päätettiinkin sitten lähteä miesjahtiin... Ilta alkoi kalliossa "kotibaarissa" krapulan lopullisessa poishankinnalla, muutamat ja siirtyminen Lepakkoon - JOSSA SAI HORNAA. salettiin uus kantabrenkkula siitä hyvästä. Siitä sitten PRKL;ään. Juotiin. Juotiin. Juotiin. Huomattiin pari ihanaa miestä. Oltiin kännissä. Hankittiin molemmat pokesta yhet pisteet. WOOT?! :D +1p neiti J ja +1p Helemi siis. Heheh. Kiva kun se on jo sellainen baari, että "moi tytöt kiva nähä teitäkin".

Edettiin - suuntana tuntematon, ilman niitä ihania miehiä. Joku mies pummi tulta, ja me lähettiinkin sen miehen ja hänen kaverinsa kanssa On The Rocksiin, ah loistobaari jossa saa vitun kalliita valkovenäläisiä.

On the rocksissa kumosin valkovenäläisiä kiitettävän määrän, kun neiti J jo pussailu mies numero ykköstä. No, valomerkki tuli, ja ulkona otin Herra kakkosesta pussailupisteet - taksilla heidän kanssa jatkoille 1 juomaan lisää viina.

Siitä sitten taksilla 2 jatkoille YKSIÖÖN ?!?! Siis miksi vitussa me ei olla tultu mun ja neiti J;n luokse?!?!?! Muistikuvia aamulta sen verran, että huomasin neiti J;n olevan Herra ykkösen päällä alasti, ja totesin itse herra kakkoselle, että miten olis nukkumishommat. Sain aamulla krapulaseksiä, yön saamisista en ole niin varma :D

 

Eli + 6p minä ja +6p Neiti J, näin sen pitäisi mennä ! ;)