Nooh, johtuen torstain kännisyydestä, perjantaina oli _hirveä_ krapula. Muutaman drinksun jälkeen päästiin krapulasta voiton puolelle, ja Bileet oli valmiit alkamaan. En hirveänä muista enää tuosta perjantaistakaan, eikä erityisemmin tainnut olla edes mitään maininnan arvoista....

Juotiin juotiin ja juotiin. oltiin kännissä. poltettiin röökiä. päätettiin mennä seksimessuille. ja niin.

mutta jossain vaiheessa kuitenkin mentiin hakemaan ruokaa kännissä ku ellun kanat (ylläri), ja tultiin tänne mun luo. J huuteli taksikuskille, että mun mielestä se on hyvännäkönen, vaikka en edes sanonut mitään sellaista. Muistaakseni muutuin punaiseksi :´D Aamulla huomattiin, että P;ltä oli tullut J;lle viesti " voitasko puhua siitä mitä eilen sanoin ku ahistaa "

Ehheheh. Mua käy herra P;tä vähän sääliksi, tai aika vitusti oikeastaan, kun P on vähän niinku töissä kantabrenkkulassa niin se vähän niinku on siellä joka vitun viikonloppu.. ja nohh ! Sehän on nähnyt kaikki J;n sekoilut alkaen CC;stä ja päättyen siihen, että me soitellaan puhelinluettelon miehet läpi "pyyetäskö tämä mies tänne, kun täällä ei oo ketään miehiä ". P Raukka on nyt työntänyt kiltin päänsä oikeastikki semmoseen menosoppaan, että voivoi.