juu-u. Sitä oltiinki eilen sitte astetta enemmän kujalla, mutta ei se Mithään Poikhaaa, festarimeiningit jatkuu, korkkasin just viinapullon.

Eilinen oli sinäsä ihan mielenkiintoinen, paitsi neiti T;tä oli kohdannut menetys, ja alkuilta oli aika surullinen. Mutta, vaikeuksien kautta voittoon, loppuiltaa kohti piristyttiin kummasti kaikki. Paikkana tietysti normilempikantabrenkkula ja myöhemmin naapurissa sijaitseva yökerho.

Kantabrenkkulan omistaja, ja hänen miehensä - jotka ovat molemmat siellä siis töissä - tietävät varsin hyvin, että minä en todellakaan juo mitään sokerisiiderilitkuja, vaan ainoastaan kuivaa omenasiideriä, tai paukkuja tai napsuja.. EILEN, EILEN mää yhtäkkiä sain päärynäsiideriä, ja saatoin olla jo hieman humalassa... Huutelin neiti J:lle, Että "EI VITTU MULLA ON JOKU VITUN BANAANISIIDERI, HYISAATANA." Neiti J maistelee ja haisteleee mun siideriä "Haisee banaanille, maistuu päärynälle, juo pois". En juonut.

Se meidän kantabrenkkulan ihana harjottelijapoika on aika raasu, kun me eilen törmättiin siihen siinä yökerholla... Ensin minä kävelen ohi ja koputon olkapäähän "MOIIII" ja jatkan matkaa. Neiti J tulee perässä, tekee saman, ja huutaa, että MOIKKAMOI. Sitten me ollaan J;n kanssa vessajonossa, ja harjottelijapoika suurinpiirtein pitelee päätään, että voi vittu ku nuo hullut akat on täällä :D raukkaraukkaraukka. Sanon sille vielä jokupäivä, että elä oo tuommonen, oo kännissä.

 

Määki taidan olla vielä eilisissä viinoissa, ja nyt on paukku vierellä... PALAILLAAN ;)