Ja koska en ole kännissä muistanut postailla...

Perjantaina otettiin ihan molemmille jaloille ja käsille ja alotettiin ilta Puolanlipuilla - Oli muuten vitun pahaa selvinpäin, mutta kilahti päähän yhtä hyvin ku metrin halko tai jotain muuta semmosta. Sitten edettiin lempivakiobaariin, ja kiskottiin neljät, VITUN FIKSUA NELJÄT shotit neiti J;n kanssa, ja ilta oli Loistavassa nousussa. Messissä oli toki myös neiti C ja neiti JU, jonka kanssa olin muuten ekaa kertaa baarissa yhdessä - vaikka ollaan tunnettu 5 (?) vuotta.
Neiti J;n mussukkailukumppani CC liittyi Puutarhatonttu M;n kanssa myöskin mukaan, ja siinähän sitä soppaa olikin niin paljon, että itse siirryin tapaamaan entistä ja nyt myös tulevaa pomoani, ja vietinkin muutaman tunnin hänen seurassaan.. Puutarhatonttu M sentään ihastui JUhun, mutta JU ei vissiin oikein lämmenny. (Mistähän kummasta moinen johtuu :DD)

Sitten etsin neiti J;n käsiini, (enkä muuten enää ikinä jätä neiti J;tä tuhannen tuiterissa yksinään baariin, kun se oli haastanut riitaa jonku vitun Gangstaniggan kanssa, FIKSUA J, FIKSUA), siitä me edettiin erääseen yökerhoon, ja vietettiin siellä vitun huimat 15min, josta n. 10min vietettiin neiti J;n kanssa vessassa, kun J;llä oli vähä paha olo... Ilta jatkui söpösti neiti J;n kämpille kahdenkesken - ja neiti J;tä harmitti helvetisti kun se ei päässyt panemaan CC;tä. Ja sekös Jiitä ärsytti, kun sanoin, että oot niin kännissä, että et edes kykenis panemaan.

MUTTA OLIKO MEILLÄ MUKAVAA?! TOTTA HELVETISSÄ OLI !