Torstai-iltana klo 24:00 vietin vielä aikaani keskustassa ystävättäreni luona, ikkunasta ulos katsellessani sain loistoidean;
HYPÄTÄÄN SEURAAVAAN JUNAAN, IHAN SAMA MIHIN SE MENEE =) No, ei hypätty, vaan Narrin ja Nelivitosen kautta, suoraan baarista toisin sanoen, suoraan autoon (jossa ei toiminut lämmitys) nokka kohti Rovaniemeä, ja fiilis AIVAN HELVETIN HYVÄ. No päätettiin sitte tietty jäädä Rolloon toviksi, ja mää huomasinki että yhen nettitutun bändillä taitaakin olla keikka lauantai-illan kunniaksi.. (Eli keikan ja matkan välillä ilmeisesti oli perjantai jota en kovin selvästi muista, mutta..ei voi mitää).

Ja olihan se nettituttu mies ihana, herrajumala. :DD

Mutta ei tullut edes rovaniemeläistä penistä, eikä toisinsanoen siis tapausta numero 59;nkaan.. Joka kertookin siitä, että tapaus numero 58 on käsitelty jo, ja se oli se satavuottasittenollutihastus. 

Ja koska tämän keskustassa asuvan ystävättäreni kanssa tulee saatua aina mitä upeampia ideoita, jotka TIETENKIN paranevat kertakerralta, alkaa meillä vissiin sitte metästysaika tässä =DDD Yhteisestä leikki-ihastuksestakin päästiin sopimukseen; "Ota sää se, niin mää otan tämän". Niin, niihän niitä miehiä vaan otetaan, kuin apteekinhyllyltä hei.