Me neiti J;n kanssa edettiin perjantaina lempibaariin täällä Oulussa, oikeastaan heti kun se aukesi ja siellä meitä odottikin aamupalaksi tuplashotit lempijuomaa. Lisäksi baarinomistaja tarjoili Nachoja ja Salsaa "Nyt on lapsosille annettu Ruokaa ja Juomaa, niin jos ne tulis hengissä sieltä reissusta takasi" Juuh, no, tultiinhan me. Tosin aika elävinäkuolleina tämän krapulan ansiosta.

Baarinomistaja kertoi myös, että se Ihana harjottelijapoika on myös provinssissa, ja oli Neiti baarinomistaja maininnut harjottelijallekin, että katotaan niin heräät bändäreiden (=mun ja neiti J;n) teltasta. Aiheutti minussa lähinnä ylimääräistä virnuilua ja mielikuvia, neiti J;ssä totaalisen hajoamisen. "Minä se baarinomistaja meitä oikein pitää?" -Jaa-a, varmaan just sinä mitä ollaan.

Herra H haki meidät suorastaan upealla perheautolla viiden jälkeen ja matka jatkui alkon kautta kohti seinäjokea - Herra H ei muuten mun epäilyistä huolimatta majottunut meidän kanssa - Seinäjoella päästiin festarialueelle ja näitä neitoja odottikin ongelma : MITEN VITUSSA TUO TELTTA KOOTAAN? Onneksi, Onneksi meidän naapuriin sattui mukavia nuoria poikia - joista yks ei raukka ollut vielä poikuuttaan menettänyt - ja ne kasas sen. "Lähittikö te reissuun oikeasti tietämättä osaatteko te koota telttaa?" - Juu niin tehtiin - koska tiietään olevamme niin vitun upeita että Siis Apua Please riittää kaikkeen. BTW, loppu oli sarkasmia....

Niinno - teltta saatiin kasaan, tutustuttiin naapureihin ja edettiin kattoo illan pääesiintyjää - ja kyllähän se Jared Leto on Ihana. Erityisemmin en toki muista keikasta - mutta oli se ihana, Jared Leto siis - muusta en mee vannoo.

Keikan jälkeen Neiti J Puhui herra Seinäjoen (Kts tyyliin huhtikuu) kanssa puhelimessa, ja mää olin sillä aikaa tarrannut mukaani miehen. (+1p) Muistan kun kävelin sen miehen kanssa käsikäjessä - muistan kun se kysy multa, että pussaillaanko - JA SEN KUN VASTASIN, ETTÄ  PUSSAILLAAN VAAN, SIITÄ SAA PISTEITÄ. Hieno vastaus suorastaan ! Pussailtiin me onneksi silti.. Ja käveltiin lisää käsikädessä - kunnes päästiin meidän teltalle - jonne menin hakemaan viinaa lisää, Olinhan siis ihan selvinpäin kuten aina, ja mies Puff katosi. Nauratti vitusti lauantaina kun näin ko. miehen. SIIS HIRVEE. Joku futismies salettiin. Missä ne ihanat rokkarit on, kun urheilijat vie nykyään??:

Ja niin, siinäpä se perjantai mun muistikuvien kera sitte oliki. Mikä känni? Mikä mies? mikä bändi? .... :D Postailen tässä krapulan helpottaessa lauantaita ja sunnuntaita... :)