Ystäväni, ja myös kaimani  www.mtv3.fi/helmi ON IDIOOTTI. aina joskus.

"neljä syytä miksi kannattaa elää SELIBAATISSA"
Kerrotakoon niille, joille tämä on ensimmäinen postaus mitä luette minulta; Selibaatti on mun mielestä lähinnä KIROSANA herranjumala. "minkä sille nimittäin voi jos tykkää harrastaa seksiä, ja ne miehet vaan sattuu olemaan erejä"

1. Säännöllinen seksin harrastaminen on hyväksi terveydelle, mutta sukupuolitauteja ei kaipaa kukaan, sillä niiden yhteys muun muassa kohdunkaulansyöpään ja lapsettomuuteen on todettu. Koska kaikki eivät löydä rakastavaa, yksiavioista ja tautivapaata suhdetta, selibaatti voi olla vaihtoehto.

No anteeksi nyt vain, kaimani, MUTTA EIKÖHÄN TÄSSÄ MAAILMASSA TÄSSÄ MAASSA IHAN TARPEEKSI OLE 
TOITOTETTU TURVASEKSISTÄ VAI HÄ? Voisin sanoa sata sanaa, siis oikeasti, ihan näin rehellisesti, MITÄ VITTUA? Elä selibaatissa jos sulla ei oo yksiavioista elämäsmiestä rinnalla, niinkö? Jos taudit pelottaa, hankkikaa vakiorivi tai pano ja unohtakaa ne känniset sähläykset, kun sillon monesti voi jotain vahingossa unohtua... Ainakin allekirjottaneella. Mutta siiis, muistakaa ehkäsy, harrastakaa seksiä niin paljon kuin sielu sietää ja olkaa ilosia?

2. Seksissä on kyse läheisyydestä, jota ei voi tavoittaa kenen kanssa tahansa. Jos et löydä partneria, jota himoitset tarpeeksi, tai sinua on loukattu pahoin, on aivan ymmärrettävää haluta olla ilman seksiseuraa. Seksistä pidättäytyminen voi olla tarpeen myös niissä tapauksissa, joissa seksistä on tullut riippuvuus.

Niin, seksi voi olla jatkoa sille ihanalle henkiselle yhteydelle (?), mutta eikö seksi voisi olla sille myös alku? Ja seksi voi olla hyvää, ja suorastaan loistavaakin ilman läheisyyttä, ainakin mun mielestä.
On toki ymmärrettävää, JOS EI JOSTAIN SYYSTÄ HALUA SEKSIÄ, mutta jutun otsikko olikin Neljä syytä miksi Kannattaa olla selibaatissa.
Aiii, Nytkö riippuvuudesta voi noin vain pidättäytyä, niinkö nistit ja alkoholistitkin sitten nykyään tekee? "Tästä alan absolutistiksi /streittariksi, kun tuntuu, että riippuvuutta on päihdeaineisiin kummasti muodostunut." Ehkä tarvitaan tukiryhmä seksiriippuviaisille (Ja läheisten vertaistukiryhmä tietenkin myös; "YHYY MUN NAINEN HALUAA SEKSIÄ AINAAA, ai sun vaimo vaan joka toinen päivä, SIIS NIIN EPÄREILUA") niin tosiaan selvästikin ASH -kerho, eli AnonyymienSeksiHolistien Kerho. Mahtaa moineen vaan olla perustamatta vielä..Pitäisiköhän itsellä?

3. Työskentelemme nykyään enemmän kuin ennen. Joskus työnteko vie 110 prosenttisesti aikamme ja keskittymiskykymme. Tämä tekee ihmissuhteiden ylläpitämisestä vaikeaa, ja voi johtaa kaukosuhteisiin tai jopa siihen, ettei intiimisuhteisiin ole lainkaan mahdollisuutta.

Se on totta - työt vievät JOSKUS aikamme hyvin pitkälti, mutta eikös pikapano piristä? Ja eikö seksi pura paineita? Eihän seksin harrastamiseen erityisemmin ihmissuhdetta tarvita - varsinkaan sellaista, joka vaatisi ylläpitämistä.. Ja hei, jos oot kaukosuhteessa, Miksi vitussa sun pitäis olla myös selibaatissa?

 4. Päätös pysyä selibaatissa voi olla positiivinen komeus. Kuten muutenkin elämässä, tietoinen päätös tehdä tai olla tekemättä jotakin antaa meille tuo elämälle tarkoitusta ja antaa tunteen kontrollista. Seksielämän liika pohtiminen voi viedä tilaa muilta tärkeiltä ajatuksilta. Seksin sijaan voit alkaa kehittää itseäsi sellaisilla tavoilla, jotka tekevät elämästä yhä merkityksellisemmän.

Ööh? HOX muuten, VOI OLLA!
Mutta, jos mää päättäisin pysyä selibaatissa / edes alkaa selibaattiin tosissani, mun lähiystäväpiiri haluais varmastikin viedä mut lääkärille.
Onnistumisen tunne on toki hieno, todella hieno joskus - mutta, entä jos päättääkin harrastaa seksiä kymmenen eri miehen kanssa seuraavan 10päivän aikana? Kyllähän siitäkin sen onnistumisentunteen saa jos onnistuu! Lisäksi olen varma, että jälkimmäinen on mukavampi ja palkitsevampi kokemus, kuin selibaatti,.. ellei sitten aijo odottaa avioliittoon asti, ja on tähänkin asti elänyt tietämättömänä seksin hienoudesta.

 

PS. en usko alkavani selibaattiin ikinä.