Vihdoinkin Vuodatus toimii,

Perjantai oli TOODELLA hassu ilta. Ensin aloteltiin kantabaarissa, jossa on se ihana harjottelija.. ja yllättäen Täydellinen Mies ilmaantui paikallE - mulla ja neiti J;llä meni kyllä pasmat aaaaivan sekaisin. On se harjoittelijamieskin varmaan kattonut mua, että vittu mikä muija, ku ensin oikein auliisti Flirttailin sille, ja sitten se jotenkin kummasti pääsi unohtumaan kun Täydellinen Mies saapui paikalle... Vaihettiin Täydellisen kans muutamia sanoja, ja no minä ja neiti J edustettiin taas änkytivänkytisössösössödiipaduupa -puheilla. MISSÄ SE MUN MITÄPUHUNTÄYDELLISELLEMIEHELLE -ohjekirja viipyy?

Mister Perfect eteni johonkin karaokebaariin ja me sit Edettiin baari A;han, jossa oli yhtäkkiä joku bändi soittamassa. Neiti J;n oli TIETTY pakko päästä eturiviin vaikka bändi oli ihan paska, ja taiettiin näytellä keskaria ja huuella että Vittu tää oo mikään iskelmäbaari menkää muualle soittaa. Hyvä tytöt. Miehiä pörräs ympärillä ku mehiläisiä QUEENBEEN ympärillä. WOOT? No okei, se johtuu eräästä Miehenhankinta-hajuvedestä, joka ostettiin taas pitkästä aikaa.

Sitten ilta jatkui HOMOBAARIIN, jonne me fiksuina tyttöinä mentiin käsikädessä. Lesboparin esittäminen on molemmille vähän tuntematon idea edelleen..Ja sitten me kirotaan, kun meitä jossain luullaan pariksi..? Siellä kuitenkin törmäsin naispuoliseen työkaveriini, jolle en todellakaan oikein ole puhunut töissä - NO PERKELE - pitihän se siellä mennä kertomaan elämän kuumia tosiasioita. Toivottavasti se ei nyt vittu luule, että yritin iskeä sitä.

Matka jatkui jostain vitunkummasta (edelleenkin neiti I;tä lukuunottamatta tuntemattomasta) syystä Onnelaan tervehtii mm neiti I;tä. hyivittu, sitä baaria siis. Neiti I kuitenkin oli lähdössä omien kavereidensa (ja mustan miehen jolla on pitempää:D) kanssa jatkoille, eikä nähty ku 5min, turha reissu siis.. Mutta neiti I sentään oli mennyt sinne jatkoille POLIISIKYYDILLÄ - kun ne jatkokumppanitkin oli kyttiä. Voi helevetti :DdD onneksi en liittynyt / ei liitytty samaan seurueeseen.

Onnelassa me eksyttiin tanssilattialle, mukana menossa myös neiti E... Tanssilattialla oli Axl Rose -kopio, jota katoin, että ihana mies, ja yritin tanssia sen kanssa, mutta ylättäen neiti J veti pitemmän korren ja tuli väliin ja vei. Vähä meitä E;n kanssa nauratti, kun viimeset hitaat oli jo soinu, valomerkki tullut ja nämä kaks kökötti kielet toistensa kurkuissa siellä tanssilattialla kahestaan. Mutta joo, ei edes jatkoja - vaan syömään nuudeleita mun tykö. Oli tarkotus postata jo pienessä humalassa sillon, mutta tämä perkele ei toiminu.

No - eilen sit huomattiin että Mister Axl Rose -kopio onkin mun suomi24 tuttu. Voi vitun liian pieni oulu. Nauratti vähän :D Ja sillä on vieläpä sama sukunimi ku mister CC:llä (eli kurtcobainkopiolla) , että sehän se naurattaa vielä enemmän jos ne on sukua. Ei nimittäin ole se sukunimi mikään helvetin Virtanen... vaan käsittääkseni aika eisuosittu.

 

Lauantaina olikin sitte elämääkin pahempi darra eikä edes lähetty mihinkään. Tullaan vaikuttaa provinssiin, pelottaa jo valmiiksi mitä siitäki tulee. Mukana menossa pahamaineinen neiti J, minä ja ihana neiti JU.

Ja ainiin, Mister Korsto onkin taas aika ihana. J ei oikein vaan arvosta mun ihkutusta, nii älä nyt peip hermostu.