Voihan vittu mikä olo :D

Vejettiimpä tuossa pikkuset maanantaitumut sitte. Ohjelmassa oli mm ihana harjottelija ja vähän itkusuutta muuttojuttujen takia. "NEITI J, SUNH EI OO SIIS PAKKO MUUTTAÄA MINNEKKÄÄ JOZZ ET TAHOTHTHHH!" -On mun, tää on niin once in the lifetime. "JJOOJOHJOHJOOO". Huomatkaamme kuitenkin, että J;nkään vastaus ei toki varmastikaan ollut noin selkeä...

Mentiimpä kantabrenkkulaan katsoo ihana harjottelijapoikaa ja Parille. Kysyin eilen sen ihanan harjottelijapojan nimen, MUTTA EN MUISTA SITÄ ENÄÄ!!?!? No meijät jos yhtään tiiätte - nii eihän se nyt vittu siihen pariin kuitenkaan tietenkään jääny. Horna ja kuivaomppupomppu ja lonkku Yllättäen virtasi. Onneksi ei missään vaiheessa sanottu, että tultiin vaan parille :D

Alkulruuaksi mieskattaukseen neiti J päätti ensin tekstata Kahdelle miehelle kantabaarista jo, toinen se mies joka oli viikko sitte v-loppuna, ja toinen mies joka oli nyt lauantaina - se AxlRose -kopio Onnelasta. Kumpikaan ei saapunut paikalle, ai katoku kaikki ei dokaa maanantaina... Huonoksi Pääruuaksi heidän ei saavuttua paikalle neiti J soitti CC:lle.. (Että anteeksi mitä? sehän on heivattu jo aikoja sitte.. tai pitäis olla!!!) CC;n "perässä" mentiin sitte baariin numero 2 - sieltä ei turhan paljoa muistikuvia. Lisäksi Neiti J infosi mua illan aikana kuinka hän tykkää CC:stä IHAN OIKIASTI. Hirviätä paskaa, mut mikäs siinä. Taisimpa peräti mainita, että "JOS SÄ TYKKÄÄT CC;STÄ MÄKIN SAAN TYKÄTÄ KORSTOSTA, JA SULLA EI OO SIIHEN MITÄÄN SANOMISTA :D" , neiti J vastasi muistaakseni että JUUU. (ihanko sillä oikeasti olis jotain sanomista mun tykkäämisistä virallisesti?)

Mutta minä se kruunasinkin kaiken, oikein kermakakun tekasin tuossa ohimennen. Pussailin baarissanumero2 fruide 26-vn kans (kato helmikuu:D). Voi helevetinvittpillu. Ei siinä muuten mitään, muttako se on kans kanta-asiakas mun lempikantabaarissa, nii voi jumalan pilluperse että hävettää nyt taaaaaaaaaas. Ja sitteko oli suunnitelmissa vähä jatkohommia, nii aikalailla kylmänrauhallisesti heivasin sen johonki... Että mikä nolotus? en oo ikinä kuullukkaan.

Illan päätteeksi tapeltiin neiti J;n kans - en muista mistä ja mitä ja häh, ja lisäksi  mulla on oma puhelin jossa on neiti J;n sim. Että WUHUU. Ja kohta krapulassa töihin. Saatana.