Ihmettelette varmaan, (tai sitten ette), että miksei ole viikonlopusta tullut päivitystä, no olen VAIHTEEKSI ollut reissussa.. Ja, nohh, nii ! en minä tiiä !

Torstai-iltana istuimme neiti J;n kanssa muutamalla eräässä lempibaarissa, humalan tullessa pieneksi iloksi Neiti J halusi puhua CC;n kanssa,( joka on muuten ikävä ja pussaili jotain muijaa sillon ku me oltiin kuopiossa) - CC;llä oli Paaaaaljon selityksiä, ja neiti J halusi soitella sille. En muistaakseni antanut. Minä taasen päätin yllättää, ja kerroin Mister Korstolle, epäselvyyksiä välttääkseni, että Minusta Olisi Kiva Tavata... Eipä sanonut herra mitään. Kuitenkin hyvinhyvin yllättäen (edelleen humalanvoimasta) päätimme edetä Hämeenlinnaan yöjunalla (oli kiva viettää kaks yötä junassa peräkkäin). Saavuimme perille aamulla seitsemältä ja väsymys oli hirvittävä.

Bändäreitä kuin kuitenkin tunnetusti olemme - huomasimme, että eräs neiti J;n lempibändi soittaa illalla. Tytöt tietenkin oli katsomassa ja humalatila kohosi aivan uusiin lukemiin. Neiti J ja H kun kuitenki ovat erottamattomia, aiheutuu parivaljakolle välillä HIEMAN riitaa. Tällä kertaa mulla paljo käämit niin saatanan lopullisesti neiti  J;n kiukutteluun ja omaehtoisuuteen, että lennätin sen hämeenlinnalaiseen katuun. Onneksi ei käynyt pahasti.

Lauantaiaamu oli täys kaaos - krapulaa ja rahattomuutta - mutta, me sitten keksittiin, että lähdetään stadiin PYÖRÄHTÄÄ ja kuitenkin illaksi Ouluun. No arvatkaa? VITUT, kalliossa baareiltiin ja Helsingissäpä näytetään vieläkin olevan...

Mulla oli myöskin eileni loppunut akku puhelimesta - sain sen tuossa äsken päälle, Dier Mister Korsto, MIKSI JUURI EILEN puhelimeeni yritit ottaa yhteyttä..Kun en ollut maisemissa. yyyyh. Mutta, onneksi on ilmeisesti Mister Korstokin ollut Hieman soosissa - Mister Korston tapaamista odotellessa tätä kaksikkoa vois kutsua Oulu.