Sehän olikin sitten ihan täysosuma, vappuaatto siis.

Aloitin iltani vakiobaarissa lirkutellen portsarille. Neiti JU päätti lähteä Tornioon panemaan, tosin en ymmärrä miksi, kun lähempääkin varmaan saisi. No hyvä on, meni JU sinne varmaan muutakin tekemään. Neiti J taasen päätti heivata CC;n ja minä päätin tekstata Korstolle, ei muuten ole vieläkään vastannut... Hanskat lähtee Timbuktuun. Eli loistava aloitus, ilman mitään häppeninkiä.

Iltamme eteni jossain vaiheessa yökerhoon (ei nyt herranjumala mihinkään onnelaan kuitenkaan). Sain pussailupisteet, 31-vuotiaasta rokkariNAISESTA. Että anteeksi mitä? Olen toki ihan hetero, mutta siis öhh. Kyse kun ei ollut mistää ihan ohimenevästä pikkupususta, vaan enemmänkin kunnon nuoleskelusta. Hyi minua, mutta, 13,5 pistettä. Neiti J ei meitä kaikkia yllättääkseen saanut yhtään pistettä.

Yhtäkkiä me törmättiin Täydelliseen Mieheen ja pariin muuhun bändipoikaan, ja kappas, neiti J edusti TAAS lirkuttelemalla ja hipelöimällä basistin kanssa (se oli molemminpuolista), eikä edes muista mitä he ovatt puhuneet. Ite jäin siinä sitten ristituleen makaamaan, toisella puolella TM (=täydellinen mies) ja toisella puolella neiti J. Nooh, valitsin Täydellisen miehen, TM pakotti mut riisumaan kengät, että halaa mua. Ja sitten me oikeastaan halailtiinkin koko ilta. Täydellinen mies on iiiiihana.,

Illan kruunasi neiti J;n totaalinen tipahtaminen joka vei tiemme sairaalaan. No - ei onneksi mitään vakavaa ollut sattunut, luultavasti jotain huimausaineita tai tyrmäystippoja saanut, kylllähän se kuitenki säikäytti. Mutta SHOW MUST GO ON, Neiti J huuteli jo aamulla kuudelta kun sairaalasta edettiin nukkumishommiin että HUOMENNA KUNNOLLA BAARIIN JA TÄYDELLISEN MIEHEN JATKOILLE.

Tänään ohjelmassa samanlainen ilta kuin eilen, tosin ilman sairaalaa, naisia ja kenkienriisuntaa.