Mietiskelin tässä eläinmaailman (KYLLÄ) parinvalintaa. Yleensähän se on niin, että urokset tappelevat naaraista. Naispuolisetelukat saavat vaan siis maata onnellisina ja valita parhaan päältä pois. (nyt tulikin mieleen kysymys; haluaako naaras aina sen enitenvoimakkaan supermaskuliinisen kyrmyn, vai taipuvatko naikkonen väkivallan alla. KUITENKIN, urokset siis tappelee). Tosin, eläinmaailmassa on myös todella söpöjä paritteluriittejä - kuten se hämähäkki joka syö miehen jota se on pannut parittelun jälkeen. Suloista!
 
Ihmisten keskuudessa myöskin Nainen on paremmassa asemassa parittelukumppania valittaessa. ( naureskelen sanavalinnalle) Mutta, valitettavasti emme asu mehiläispesässä - jossa on vain yksi Queen Bee- joka saa kaiken mitä tahtoo. Lisäksi naisilla on ikävä tapa kiinnostua samoista miehistä. Tosin, neiti J;n kanssa me ollaan hoidettu tämäKIN asia kätevästi - "mää otan tällä kertaa tän, nii ota sää tuo sen kaveri, seki on ihan hyvännäkönen."

Itseasiassa naisten keskuudessa on paljonpaljon suurempi taistelu Miehistä, kuin vois edes kuvitella. Itseasiassa en muista ystäväpiiristäni montaakaan tilannetta, jossa miehet olisivat jahdanneet yhtä naista TIETOISINA kilpakosijoista. Ja joskus sata vuotta sitten, kun aloitin seurustelun erään Herra T;n kanssa ennätyksellinen määrä miehiä kertoi olevansa musta kiinnostuneita, mutta se ei ollut mitään kilpailua, enemmäkin sellainen viimein yritys ennen luovuttamista - nyt kerron tai Helemi ei koskaan saa tietää, ja voihan se olla että se siitä T;stä sitten luopuukin.
 
Mutta, entäpä naiset sitten?  Naiset ovat varmastikin keksineet lausahduksen "kumppani ei ole este, vaan hidaste", miehet kun ei mun mielestä ainakaan kauaa (kännistä baari-iltaa lukuunottamatta) jaksa yrittää tosissaanvarattua naista.  Naiset sen sijaan saavat lisää tuulta purjeisiin, kun miehellä on vaimoke, ja flirttailevat kahta kauheammin - kyllä, myös vaimokkeen ollessa paikalla. Vittu mitä kusipäitä me neidit ollaan! Naiset ovat lisäksi aivan helvetin vihamielisiä toisiaan kohtaan, varsinkin jos he jallittavat samaa miestä. Ihastuksen tyttöystävää kohtaan käydään kylmää sotaa - ja voi sitä ilontunnetta, kun se Neiti Hidaste on kotosalla ja itse sen ihastuksen lähettyvillä.
 
Mutta, onhan se toki totta, että hiiret tanssivat pöydillä kun kissa ei ole paikalla. Pitäkäähän vaimokkeet miehistänne tiukasta kiinni, Helemi on kavereittensa kanssa liikenteessä,USEIN.