Niin, niin se on. Podin vielä maanantaina niin hirveää krapulaa (ja morkkista) lauantainjuomingeista, että päätettiin neiti J;n kanssa mennä hieman parantamaan oloja. Me kuitenki sitte kiskottiin hirviät lärvit, oltiin yllättäen lähestyhjässä baarissa neljään asti ja neiti J vielä pokas miehenkin =D Miehen, joka oli syntynyt vuonna -90, harrasti jalkapalloa ja ei muutenkaan oikein ollut tyyliltään J;tä..

Eilen oli myöskin sitten hirveä krapula, ja piti päästä shoppailee, niin me neiti J;n kanssa aloteltiinkin päivä sievästi naapurikapakassa. Jossain vaiheessa päivää eksyttiin Olimpokseen syömään (Kannattaa käydä, tosi hyvää!) , ja tilailtiin siellä oikein pullo viintäkin. En oikein koskaan oo ymmärtänyt sitä viininmaistelu hommaa, ja tarjoilija sekä neiti J jostain syystä olettivat, että minä maistan viinit.. No tempasin sitten koko viinilasin pohjan muittamutkitta suoraan kitaani, ja totesin, että on ihan hyvvää, kyllä kelepaa. Tarjoilija ei oikein arvostanut.

Mutta, nyt loppuu oikeasti tuo dokaaminen viikolla, ja alan keskittyä muihin asioihin. Kuten, miehen ja pisteiden hankintaan. Ja siihen mun uuteen "ihastukseen" ;)

Kuullaan