Aattelin, että olis kiva jos lukijat huutelis lempijuttu(j)ansa blogissani - kun puolivuotta on tänne näköjään elämää päivitelty. Tai sen yhtä puolta.

 

Päätin, että musta ei tule pornostaraa - koska totesin, että moinenhan on vähän niinku - Kallis huora. En todellakaan halua dissata alan ammattilaisia - mikäs siinä jos kroppa ja kaikki riittää ja riisumisesta maksetaan. Ja seksinharrastamisesta. Toki ymmärrän myös, että kyse ei tietenkään ole pelkästään tästä. Olisinko minä valmis moiseen? toisaalta totta helvetissä, toisaalta en todellakaan.

Mutta, koska tietääkseni mun blogi ei vielä kerro mun uravalinnoista, vaan mun muusta elämästä....

 

Tänään ois niiiiiiiiiiin tehny mieli vetää pää täyteen, nauraa kaikille, aiheuttaa pahennusta, tehä ittensä naurunalaseksi (nyt mun rakkaatvihaajat sanoo että teet muutenki), sekoilla, pelleillä ja huojua kotiin yön pikkutunneilla, kenties jonkun mieshomman kautta.

Koska en tänään tilipäivästä huolimatta toteuttanut mielihalujani teen sen perjantaina rankalla käellä - pitkästä aikaa suunnitellusti kuten aikanaan. Ohjelmassa Neiti JU;n tuparit ja sitten baarihommia. Tosin, aikaisemmin kun suunnitteli tuota Sekoiluhommaa niin ilta yleensä pääty joko kontatenkotiin J;n kera, ilman J;tä tai muuten vaan jotenkin todella tylsästi... Viikonloppuna olis myöskin oikein kiva törmäillä Korstoon tai Perfectiin - muttamuttamutta, toisaalta olis jopa liian loistokasta törmätä johonkin muuhun uuteen ihanaan mahtavaan täydelliseen ihmiseen.

Huomasin tässä muuten, että kato saatana ku en edes muista millon oisin viimeksi harrastanut seksiä. Ja se on Liian paha. Aivan  liian paha. Toivon korjaavani asian viikonloppuna - joko jonkun ihan uuden adoniksen tai sitten Mister Korston kera. Tai toki Perfectin kävis loistokkaasti, mutta en jaksa uskoa onnellisiin loppuihin. Ja lisäksi Mister Korstokin on nykyään suurinpiirtein absolutisti ja mää en oo selvää viikkoa nähnytkään, niin en usko siihenkään - ainakaan perjantain osalta. Tai ehkä muutenkaan.

 

Ja vielä, puolivuotisen >uran> kunniaksi, haluatteko vielä lukea Neiti J;n välillisiä sekoilupostauksia tässä blogissa?