Minähän lupasin palata eilisiltaan, eli lauantaihin myöhemmin...

Ilta alkoi päiväunien jälkeen lempikantabrenkkulassa, eli baari M;ssa. Krapula oli _hirveä_, mutta omistaja tietää mitä me J;n kanssa tarvitaan, ja teki meille semmoset drinkit, että ei tarvi juua ku se yks niin olo paranee kummasti. (olis nytkin tarpeen, mut eeeei, ku huomenna töihin) Istuttiin siellä M;ssa siihen asti, että tuli valomerkkijutut, ja siirryttiin yökerhoon.

Kateltiin aikamme meininkejä yläkerrassa, ja puhuttiin vitusti, tosin en muista mitä, mutta ihan keskenämme. Jossain vaiheessa puhuttiin meijän provinssi-kuskista herra H;sta. Herra H ei todellakaan ole sellaisen yleisen komeusihanteen sisäpuolella, vaan enemmänkin hieman pelottava, reenannu, tatskattu "korsto". Kuuma kysymys olikin, pantaisko sitä, molemmat todettiin, että juu todellakin, sulonen herra H joka on vielä huipputyyppi.

Siirryttiin siinä sitten alakertaan, ja herra H;han se siellä oliki. WOOT? Noo, puhuttiin ja puhuttiin ja mää kattelin neiti J;n ja H;n meininkejä, että jaaaa, kyllä ne kohta pussailee. Ja niinhän ne sit teki, ja mää virnuilin aivan vitusti niille. ELI neiti J, +1p viikonlopun pistesaldo J;ltä siis +11, oon pahasti nyt kyllä jälessä...Herra H olis kait halunnu panemaan, ja J;kin, mutta jostain syystä ne siirsi ne hommat meidän läksäreihin asti.

Poistuttiin yökerhosta, ja törmättiin erääseen tuttuun baarimikko S;ään, joka kerto meille, että me ollaan molemmat sen mielestä hirveen ihania. Juu ompa kiva. taisin iteki sit vähä pusutella sitä +1p siis mullekin. Hups.

Törmättiin myös J;n entiseen panemiskaveriin, herra A;han jonka J käytännössä pakotti tulemaan meidän läksiäisiin = Läksäreihin on tulossa about 5 miestä, jotka kaikki on joskus pussaillu / pannu J;tä ja jotka kaikki haluais tehä sen uusiksi. Hehheh, varmaan voi tulla vähä onkelmia, mutta eihän se mitään haittaa, pitää varmaan hankkia itelläki sinne panemiskavereita vitusti.

Kotona oltiin klo 6, tultiin erään miehen, jota J on joskus pannut vahingossa, kyydillä, ja YLLÄTYS, sekin Joutuu tulemaan meijän läksäreihin. Eheehheh, luulempa että läksäriviikonloppuna voi olla aika koomista, mutta aiheutetaampa viimeset pahennukset kun kohta muutetaankin.