TuGGa-asiaa; Saan tänään uudet hiukset, tietysti by luottokampaaja neiti J, joka on ainut joka ei ole koskaan pilannut hiuksiani. Sen on tehnyt äitini, usea kampaaja, minä itse... Melkein kaikkea on kokeiltu, mielenkiintoisimpina mainittakoot 3vuotta sitten Wappu (kevät on uudistumisen aikaa), Kalju otsatukkaa lukuunottamatta ja toisen paikan vie vaikkapa violetit hiukset vihreillä raidoilla.

Mikä vitun juttu se muuten on, että naisen pitäis joidenkin mielestä olla Pitkä hiuksinen ? Mulla on ollut pitkät hiukset viimeksi vitosluokalla, ja olen pärjännyt loistavasti tällä lyhyellä (välillä tosin yyylikasvaneella) pehkolla. Joku mies sanoi mulle joskus jossain ihastuttavassa kuvagalleriassa, että olisin kaunis jos mulla olisi pitkä tukka. SIIS MITÄ HELVETTIÄ? Jos on kaunis, niin eikö se kauneus ole kasvoissa, eikä niissä perkeleen hiuksissa?

Anteeksi eksyminen, mistä asti mun hiukset on kuulunu blogini aiheisiin?

Odotan huomista Aaaaivan täpinöissäni, ja toivon (tai toivomme neiti J;n kanssa) että törmättäis Mister Perfectiin, nyt kun vihdoin pitkästä aikaa huomattiin ja muistettiin, että Täydellinen mies on vaan niiiin Täydellinen. No, mitä suunnitelmissa? Voitte varmaan itsekin arvata, Armotonta biletystä, korkokenkiä, känniä, Mister Korstolle tekstailua (neiti J varmaan tekstailee CC;lle) sopivan humalatilan saavuttamisen jälkeen, itsevarmaa humalaa, morkkiksenpoikasta, Ja lauantaina uusiksi koko homma.

Rakas pomoni oli tehnyt tempun, ja laittanut mp3:sen eilen nauhoittamaan, kun itse katosi toimistolta... Nohh, eihän ne työt oikein maistunut ku väsytti ynnä muuta mukavaa, ja poristiinkin neiti J;n kanssa aika railakkaasti. Ja ah, kun kumpikaan ei muista mitä vaikka oltiinkin selvinpäin. Mutta ajatellen meidän viimepäivien puheenaiheita, olis mukana voinut vilahtaa Täydellinen mies, Tapaaminen, Törmääminen, Mister Korsto, Täydellinen mies, Näkeminen,.. Eli tosi siistiä, jos ollaan puhuttu tuollaisia, Pomomme kun on Täydellisen miehen kaveri. Mutta eeeei kai se haittaa... Ainakaan hirveästi :D