Ei tule viikonlopun reissua - kun täydellisen miehen bändillä ei ole keikkaa. Ja koska ei ole keikkaa, ei varmaankaan nää täydellistä miestä. Mutta - vaikeuksien kautta voittoon, mun ja neiti J;n nykyinen lempivakiobaari avaa huomenna taas ovensa pienimuotoisen remontin jälkeen. (ollut muuten iso syy siihen, miksei me olla käyty baarissa viikolla nyt paljoa) Ja me päästään sinne pitkästä aikaa viettämään Perjantaita, kun kaupunkikin on pitkästä aikaa oikea. Lisäksi, voisin korjata viimeviikonlopun vääryydet, ja olla yhteydessä Herra Korstoon. Ja panna sitä. Niin, asiahan TAAS on pelkästään minusta kiinni?  tottahan toki, Herra Korsto kun on tunnetusti NIIIIIN helppo ja helpostitavoteltava ihminen. Jos sitä tällä kertaa kuitenkin muistais, että perjantai-iltana kahdentoista aikaa tekstatut asiat eivät kuulosta todelta tai sisältävät kirjoitusvirheitä.. MUTTA TÄNÄÄN ON PERJANTAI<3.  Lisäksi tänään on töissä jaossa PERJANTAIPULLOJA ! Minä ja neiti J viedään salettiin !

Tänään on myös erääntuttavanieksätpuhuvatminulle -päivä. Hyvin outoa. Varsinkin, kun toinen ehdottelee panemishommia. Tokihan mää sitä panisin, varsinkin, kun neiti J;llä on 17pistettä ja mulla vaan 11pistettä. Paneminen sen tuttavan eksän kanssaanhan sais minut ja neiti J;n suurinpiirtein samoihin asemiin - pitkästä aikaa. Mutta eikös se olis vähän ... epäkorrektia? Niin JA enkö just 2sek sitten maininnut, ETTÄ HERRA KORSTO? ... On se hyvä että mielialat vaihtelee. Kait.

Selveentäkseni pistepörssiä, minä vedän niillä säälittävällä 11 pisteellä tosiaan, jotka koostuu julkisella paikalla panemisesta ja pussailusta. Neiti J taasen - noh - 2xpaneminen ja 7xpussailupisteet.


Koska haluan lopettää tämän säälittävyyden Minä jumalauta hankin panemisseuraa viikonloppuna - jos en herra korstosta - niin jostain randomista, koska mää en oo pannu kuukauteen ! aivan vitun hirveätä.

PS. Vastatkaa edellisen postauksen viimesen kappaleen kysymykseen ! =)