Se, että vaihdoin suomi24;seen sekä alastomaansuomeen paikkakuntani rakkaaksi pääkaupungiksi, on aiheuttanut viestitulvan molemmissa. Siis mitä vittua? Kyllähän sitä nyt autolla pääsee ja junat kulkee jos oikeasti kiinnostaa. Miksi kaiken pitää olla helppoa? Miksi ihanan naisen pitäis aina asua naapurissa, tai edes naapurikaupungissa/kunnassa? Eihän tämä toki minua haittaa, alkaisinkohan jopa taas käydä samaa rumbaa läpi, kuin viimeksi kun asuin stadissa;

1. Nettituttavuus, Tapaaminen (ehkä jopa toinen), paneminen kuin miehet (soitellaan, vaikkei koskaan soitella), tai vaihtoehtoisesti paneminen niin, että ehkäpä toinen meistä soittaa, joskus. ehkä humalassa. tai laittaa viestiä, jopa ihan selvinpäin. Pisteitä kertyy, ketään ei satu, ei vituta.

Mutta niin, että Treffielämä pitäis aloitella uudestaan.

2. Oikea Treffailu on mun mielestä suoraansanottuna ihan perseestä. Siis tiiättekö, äkkiä töistä kotiin, suihkuun, sheivaus, meikki (joka aina kiireessä pilaantuu ja joutuu aloittaa alusta), hiukset (jotka on tietenki just sinä päivänä aivan vitun hirveällä tuulella, eivätkä mene mihinkään siedettävään asentoon lakasta ja muista aineista, kiharrusraudasta ja suoristusraudasta huolimatta), VAATTEET (mitä vittua mä laitan päälle apuaaaa = hätäpuhelu parhaalle kaverille), paikanpäälle liian laittautuneena / liian vähän laittautuneena seuralaiseen nähden, ruokaa (mistä vitusta puhutaan), ehkä leffa, kahvi tms, ja kotiin...miehen kanssa, tai ilman miestä. Oonko vitun ärsyttävä pihtari jos en anna sille vaikka se selvästi haluais? Vai oonko hirveä lutka jos avaan sakseni jo ekoilla treffeillä? Onko kämpillä raskauttavia todisteita (kuten tämä blogi auki)? Kiinnostaako tuo mies mua oikeasti muutaku pisteiden verran? Ja jos ei päädytä panemaan, millon soitan / laitan viestiä etten vaikuta vittu liian innokkaalta, mutten siltäkään, että ei nyt ollut muuta tekemistä niin tekstasin? Ja jos päädytään panemaan, kehtaanko ikinä soittaa?

Vittu että on hankalaa.

 

Pitääkin ehdottaa neiti J;lle että treffeistä sais ainakin yhden pisteen.